Låneberegner

Et låneberegner er nødvendige for onlineberäkning af mængden af en månedlig betaling, en overbetaling, og den reale effektive rente.

Lånebelopp
Kr
Effektiv årsränta
%
Löptid
Mån.
Beräkna lån
Lånebelopp
0,00 kr
Månadsbetalning
0,00 kr
Total ränta
0,00 kr
Betalning totalt
00,00 kr

 

Dette lånkalkyl giver online beregning af annuitet betalinger. Livrente betaling er lig med summen af de månedlige lån betalinger, som omfatter mængden af påløbne renter på lån og lånbelopp. Denne type af lån tilbagebetaling vilkår i de fleste tilfælde.

Du kan bruge dette lån lommeregner til at sammenligne forskellige former for lån og få de nødvendige oplysninger, uden at ty til professionel hjælp.

Beregn hvad det koster at låne

En låneberegner er en enkel og praktisk værktøj til at vurdere bankerbjudanden og deres evner.

Bare tre enkle trin for at beregne en kredit-ordninger:

  1. Indtast Lånebeloppt (Kr)
  2. Angiv perioden for tilbagebetaling af lånet i henhold til kreditprogrammet (Måneder)
  3. Indtast den effektive årlige rente (ÅOP %).

Låneberegner vil give et klart billede af, at de månedlige betalinger. Beregne i denne tilstand, er alle de spændende tilbud, og vælge den mest rentable.

HVAD ER DEN EFFEKTIVE ÅRLIGE RENTE?

Effektiv årlig rente (ÅOP)– er summen af den låntager ‘ s udgifter til lånet, udtrykt i årlig procentdel af lånet. Effektiv årlig rente, der svarer til den faktiske årlige værdi af de midler, der rejses i løbet af lånets levetid. Det omfatter enhver provision eller ekstra omkostninger, der er forbundet med driften.

Beregn og lån

Låneberegner er designet specielt til at beregne de månedlige betalinger og af overbetaling. Med dette værktøj, kan du bestemme den optimale mængde af lånet, som vil forbedre deres finansielle stilling og løse finansielle problemer, og ikke fører til fald i gæld hul.

Låneberegner tager hensyn til en række ekstraomkostninger, som kan øge låneomkostningerne selv alvorligt. Dette er især tilfældet for forbrugerkredit. Fordi disse lån er den mest risikable, fordi de ikke indeholder de supplerende sikkerhedsstillelse, der tvinger banker til at kompensere for de risici, der er forbundet med den øgede renten på disse lån.