Om os


Pengaro.dk er en gratis hjemmeside, der giver kunderne mulighed for at sammenligne en række personlige finansielle produkter. Vores mål er at præsentere information på en enkel måde, hvilket i sig selv giver mulighed for en simpel sammenligning “at a glance”, således at kunderne kan træffe informerede finansielle beslutninger.

  • Vi er helt uafhængige af hinanden. Vi er ikke ejet af store finansielle virksomheder, som betyder, at vi ikke har aktionærer, der ønsker at sælge dig ting, du hverken ønsker eller har brug for.
  • Vi er ærlige i vores sammenligninger, og vil aldrig skjule de låntagere, er alle vigtige oplysninger. Dette sikrer, at du rent faktisk vil finde den billigste og bedste lån Pengaro.dk.
  • Vi kontrollerer hvert selskab vi liste. Vi har kun tilføje til de selskaber, som vi er tilfredse med og glade for at have opfyldt vores undersøgelse.
  • Vi sælger ikke dine personlige oplysninger. I virkeligheden, du kan bruge vores hjemmeside uden at give det til os. Hvis du så dele dine oplysninger med os, så vi kan løfte vil vi holde dem sikkert.

Det er 100% gratis at bruge Pengaro.dk. Vi tjener penge ved at henvise kunder til vores partnere.

SIA Media Rock
Jūrkalnes iela 87 – 18,
Rīga, LV-1029
e-mail: pengarodk@gmail.com